InapoiInainte
Garantia produselor

Descrierea produselor oferite de site-ul dressme.ro ofera utilizatorului cea mai mare cantitate  de informatii posibile, pentru a evalua produsul pe baza informatiilor comunicate de furnizorii DressMe, sub propria lor responsabilitate. Imaginile si culorile publicate pe site, pot diferi de cele reale datorita sistemelor si/sau instrumentelor utilizate pentru vizualizarea lor.

DressMe nu este responsabila pentru nepotrivirea dintre produsul comandat si descrierea produsului prezent pe site, in cazul in care nepotrivirea deriva din erori in descriere atribuita furnizorului si pentru care DressMe nu a fost si nu ar putea sa fie atentionata de utilizarea in conditii normale a produsului.

Toate articolele vandute pe site-ul www.dressme.ro sunt acoperite de garantia legala in vigoare in conformitate cu prevederile O.U.G 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, precum si in concordana cu legea nr. 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice de la achizitionare.

In cazul in care Cumparatorul considera ca unul sau mai multe produse sunte defecte, in termen de 30 (treizeci) de zile calendaristice de la descoperirea defectului, el trebuie sa contacteze Serviciul Clienti prin e-mail la urmatoarea adresa de e-mail: info@dressme.ro si sa trimita o scrisoare de notificare catre sediul social al dressme.ro prin posta la adresa: Romania, Ilflov Dobroesti,  strada Intrarea Ciresului nr 3, raportand in detaliu problema intampinata. In acest caz, Cumparatorul trebuie sa asigure returnarea produsului resigilat in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile sale, in termen de 5 zile de la notificare.

Dacă DressMe stabilește existența defectului semnalat atribuibil acestuia, va dispune, într-un termen rezonabil de la primirea plângerii Cumparatorului, efectuarea inlocuirii sau repararea produsului defect sau, dacă este acceptat de Cumparator, să emite în favoarea acestuia din urmă un voucher de reducere egal cu 100% din valoarea produsului pentru a fi utilizat pentru achiziționarea unui alt produs disponibil pe site.

Produsele, in orice mod modificate de Cumparator, sunt excluse din garantia legala. Orice defecte din cauza raspunderii accidentale sau a neatentiei Cumparatorului, sunt de asemenea exluse din domeniul de aplicare a garantiei legale.

De asemenea, nerespectarea instructiunilor de folosire ale produselor conduce la pierderea dreptului de garantie.

Garantia referitoare la produse este cea acordata direct de producator si este valabila doar insotita de factura care dovedeste achizitionarea produsului de la www.dressme.ro.