Intrebari frecvente

La Dressme beneficiezi de retur gratuit in termen de 14 de zile calendaristice, fara a invoca un anumit motiv. Vei primi banii inapoi in max. 14 zile lucratoare. Pentru mai pulte detalii, te rugam sa accesezi pagina Politica de retur
Pentru a te asigura ca alegi marimea potrivita, va trebui sa verifici cu atentie tabelul de marimi – verifica aici – pagina ghid marimi. De asemenea, poti solicita asistenta si informatii suplimentare la numerele de telefon de contact: 021/569.59.20 sau la adresele de e-mail: info@dressme.ro sau contact@dressme.ro
Poti plasa o comanda parcurgand unul din urmatorii pasi:
1. Telefonic. Dupa ce ti-ai ales produsul/produsele si marimile corespunzatoare, apeleaza unul dintre numerele de telefon afisate si plaseaza comanda. Consultantii nostri o vor prelua si o vor trimite catre tine in cel mai scurt timp posibil.

2. Email. La Dressme poti plasa comenzi si prin intermediul email-ului. Trimite un mesaj la una dintre adresele info@dressme.ro sau contact@dressme.ro. Asigura-te ca mentionezi numele sau codul de produs si marimea dorita, dar si datele tale (nume, adresa de livrare si numar de telefon). In cel mai scurt timp posibil comanda va fi confirmata telefonic de unul dintre operatorii nostri, iar coletul cu produsul/produsele comandate va porni catre tine.

3. Comanda direct de pe site. Adauga in cosul de cumparaturi produsul/produsele dorite, alege marimile corespunzatoare, completeaza toate datele din formularul online si apoi finalizeaza comanda. Dupa confirmarea comenzii coletul cu produsul/produsele comandate va ajunge la tine in 4-8 zile, prin curierat rapid.
Poti plati comanda ta alegand una din urmatoarele optiuni:
1. Plata in numerar, in momentul in care coletul este livrat.
2. Plata integrala online, cu cardul, in pagina de finalizare comanda.
3. Plata in 2, 4, 6 sau 12 rate online, cu cardul tau de cumparaturi, in pagina de finalizare comanda.
Dupa confirmare, comanda va fi livrata in termen de 4-8 zile lucratoare, prin serviciile de curierat rapid Sameday sau DHL.
Da, onoram si comenzi plasate din strainatate.<div></div>